Huoneet ja varaus

Huoneet ja varaus

Maakunnassa on yhteensä 16 huonetta kahdessa eri kerroksessa. Huoneet ovat 1-2 hengen huoneita. Lisäksi hotellissa on yksi 3 hengen huone ja yksi 4 hengen huone. Yhteensä vuodepaikkoja on 30 hengelle sekä mahdollisuus 5-6 lisävuoteeseen. Mahdollista vuokrata myös koko hotelli esimerkiksi ryhmälle – kysy tarjous!

Kaikissa huoneissa toimii maksuton langaton internetyhteys ja huonehintaan kuuluu aamiainen viereisessä Antin Konditoriassa maanantaista lauantaihin 6.00-10.00 tai vaihtoehtoisesti Kahvila Kaunottaressa (hotellin ulkorakennus) klo 07 alkaen. Sunnuntaisin hintaan kuuluu aamiaistarjotin hotellilla (jääkaapissa).

Koirat ovat tervetulleita osaan alakerran huoneista. Koirasta veloitetaan siivousmaksu 5e/koira/yö. Koirahuoneiden saatavuus tulee varmistaa etukäteen suoraan hotellista.

majoittuminen-forssa

Hotellin yleisiin tiloihin kuuluu kaksi itsepalvelukeittiötä, joissa on kattavat ruuanlaittomahdollisuudet. Keittiöiden varustukseen kuuluu mm. astioita, jääkaappi, hella, mikro, kahvinkeitin ja astianpesukone.

Toisessa kerroksessa on yhteinen tv-tila ja lainattavia kirjoja sekä lehtiä luettavaksi.

Maakunnan kellarikerroksessa on pyykinpesukone, jota on mahdollisuus käyttää pientä maksua vastaan. Kysy myös muita lisäpalvelujamme!

Osa huoneistamme on myös mahdollista vuokrata pidempiaikaiseen majoitukseen, esimerkiksi kuukausivuokrahintaan – pyydä tarjous info@hotellimaakunta.fi !

 

HINNASTO

Huoneet omalla wc:llä ja suihkulla:

 Huonetyyppi Hinta/yö
1hh 70€
2hh 85€
3hh 115€
2hh ”Taben & Erikin huone” 90€
2hh ”Kekkosen huone” Huoneessa oma sauna 90€/ 110€ (ilman saunaa / saunalla)

 

Yhteiset wc- ja suihkutilat (naisille ja miehille omat, pesuallas huoneessa):

Huonetyyppi Hinta/yö
1hh 60€
2hh 75€
4hh 135€

Huonehinnat sisältävät:

 • Lakanat ja pyyhkeet sekä pidempiaikaisille majoittujille siivouksen kerran viikossa
 • Aamiainen viereisessä Antin Konditoriassa ma – la 6.00 – 10.00 tai vaihtoehtoisesti Kahvila Kaunottaressa (hotellin ulkorakennus) klo 07 alkaen. Sunnuntaisin aamiaistarjotin hotellilla (jääkaapissa)
 • Langaton internetyhteys
 • Tilava pysäköintialue hotellilla, varausta ei tarvita
 • Huoneisiin joissa jaettu wc/suihku sisältyy saunan käyttö veloituksetta

 

Listahinnat eivät ole aina voimassa kesällä sesonkiviikonloppuina.
 Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät maksukortit saavuttaessa. Pidempiaikaisille majoittujille sekä yrityksille laskutus sopimuksen mukaan.
Tutustuthan varausehtoihimme ennen varauksen tekemistä.

Tervetuloa!

hotellihuone-forssa

  Varauslomake

  Huonetyyppi

   

  Hotelli_Maakunta_huone3

  Comments are closed.