Sisältöön »
Varaa nyt
Hotelli Maakunta
 

Palvelut

 
Aamiainen

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan läheisessä Antin Konditoriassa:
ma-la klo: 06-10. 

Sunnuntaisin aamiaistarjotin hotellilla ( jääkaapissa).

Lemmikit

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita osaan alakerran huoneista. Koirasta veloitetaan siivousmaksu 10e/koira/yö. Koirahuoneiden saatavuus tulee varmistaa etukäteen suoraan hotellista.

Varustelu

Varustelu

Kaikissa huoneissa toimii maksuton langaton internetyhteys ja televisio. Yleisiin tiloihin kuuluu kaksi itsepalvelukeittiötä, joissa on kattavat ruuanlaittomahdollisuudet. Keittiöiden varustukseen kuuluu mm. astioita, jääkaappi, hella, mikro, kahvinkeitin ja astianpesukone. Toisessa kerroksessa on yhteinen oleskelutila ja lainattavia kirjoja sekä lehtiä luettavaksi. Kellarikerroksessa on pyykinpesukone, jota on mahdollisuus käyttää pientä maksua vastaan.

Juhlatila Kahvila Kaunotar

Juhlatila Kahvila Kaunotar

Kaunotar on Hotelli Maakunnan pihapiirissä sijaitseva tunnelmallinen juhlapaikka. Vietä rennot ja huolettomat juhlat meillä. Kaunis tilamme sopii niin merkkipäivien viettoon, muistotilaisuuksiin, kastejuhlaan tai erilaisiin kokouksiin. Tilaan mahtuu maksimissaan 50 henkeä. Kesäaikaan pihapiirimme iso nurmialue on vuokralaisen vapaassa käytössä sekä ulkona oleva terassimme. Kyselyt juhlatilan vuokrauksesta sähköpostitse osoitteeseen info@kahvilakaunotar.fi.

 

Sittenkin lähemmäs luontoa?

Tarjoamme majoitusta myös luonnon helmasta, Tammelasta Pyhäjärven rannalta sekä Torronsuon kupeesta.

 

Majoitusta Tammelassa Pyhäjärven rannalla

www.kultakukkura.fi

Iso hirsinen kartanomökki ja aittamökki & rantasauna vuokrattavana Tammelassa Pyhäjärven rannalla. Mahdollisuus neuvotella listahinnoista sesonkien ulkopuolella.

+358 50 596 5180 • info@kultakukkura.fi

Villa Ulpu

Unohtumaton mökkiloma Torronsuon kupeessa, syvällä metsässä

www.villaulpu.com

info@villaulpu.com • +358 50 5965 180