Sisältöön »
Hotelli Maakunta
 

Palvelut

 
Aamiainen

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan läheisessä ja perinteisessä Antin Konditoriassa:
ma-la klo: 06-10. 

Sunnuntaisin aamiaistarjotin hotellilla ( jääkaapissa).

Lemmikit

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita osaan alakerran huoneista. Koirasta veloitetaan siivousmaksu 10e/koira/yö. Koirahuoneiden saatavuus tulee varmistaa etukäteen suoraan hotellista.

Varustelu

Varustelu

Kaikissa huoneissa toimii nopea, langaton ja maksuton internetyhteys ja televisio. Yleisiin tiloihin kuuluu kaksi itsepalvelukeittiötä, joissa on kattavat ruuanlaittomahdollisuudet. Keittiöiden varustukseen kuuluu mm. astioita, jääkaappi, hella, mikro, kahvinkeitin ja astianpesukone. Toisessa kerroksessa on yhteinen oleskelutila ja lainattavia kirjoja sekä lehtiä luettavaksi. Kellarikerroksessa on pyykinpesukone, jota on mahdollisuus käyttää pientä maksua vastaan.

Idyllinen juhlatila majoituksella Forssassa.

Idyllinen juhlatila majoituksella Forssassa.

50 hengen valoisa & kaunis juhlatila viikonlopuksi ja viisi kahden hengen huonetta yhdeksi yöksi. Juhlatila on käytössä Pe klo:15 - Su klo:12. Juhlia voi Pe tai La aina klo:23:00 saakka.  Käytössä on keittiö ja astiat 50 hengelle. Omat juomat ja tarjoilut. Juhlatila luovutetaan samassa kunnossa kuin se oli tultaessa. Viikonloppupaketin hinta on 925 euroa. TERVETULOA JUHLIMAAN FORSSAAN ! Tiedustelut info@hotellimaakunta.fi.

Pikku talo

Pikku talo

Tarvitsetteko yksityisyyttä? Tarjolla oma viehättävä pikku talo aivan hotellin läheisyydessä kauniilla Uudenkylän puutaloalueella.

Lue lisää

 

Sittenkin lähemmäs luontoa?

Tarjoamme majoitusta myös luonnon helmasta, Tammelasta Pyhäjärven rannalta sekä Torronsuon kupeesta.

 

Majoitusta Tammelassa Pyhäjärven rannalla

www.kultakukkura.fi

Iso hirsinen kartanomökki ja aittamökki & rantasauna vuokrattavana Tammelassa Pyhäjärven rannalla. Mahdollisuus neuvotella listahinnoista sesonkien ulkopuolella.

+358 50 596 5180 • info@kultakukkura.fi

Villa Ulpu

Unohtumaton mökkiloma Torronsuon kupeessa, syvällä metsässä puhtaan Hakolammin rannalla.

www.villaulpu.com

info@villaulpu.com • +358 50 5965 180