Sisältöön »
Hotelli Maakunta
 

Palvelut

 
Aamiainen

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan läheisessä ja perinteisessä Antin Konditoriassa:
ma-la klo: 06-10. 

Sunnuntaisin aamiaistarjotin hotellilla ( jääkaapissa).

Lemmikit

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita osaan alakerran huoneista. Koirasta veloitetaan siivousmaksu 10e/koira/yö. Koirahuoneiden saatavuus tulee varmistaa etukäteen suoraan hotellista.

Varustelu

Varustelu

Kaikissa huoneissa toimii maksuton langaton internetyhteys ja televisio. Yleisiin tiloihin kuuluu kaksi itsepalvelukeittiötä, joissa on kattavat ruuanlaittomahdollisuudet. Keittiöiden varustukseen kuuluu mm. astioita, jääkaappi, hella, mikro, kahvinkeitin ja astianpesukone. Toisessa kerroksessa on yhteinen oleskelutila ja lainattavia kirjoja sekä lehtiä luettavaksi. Kellarikerroksessa on pyykinpesukone, jota on mahdollisuus käyttää pientä maksua vastaan.

Liiketila Maakunnan pihapiirissä

Liiketila Maakunnan pihapiirissä

Hotellin pihapiirissä on 50 hengen juhla ja kokoustila, jossa on toiminut viime vuosina kahvila Kaunotar. Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan uutena yrittäjänä kauniissa tilassa. Tilaan sopisi hyvin esimerkiksi lounaskahvila, vanhan tavaran liike tai jokin muu miljööseen sopiva yritys. Ota yhteyttä info@hotellimaakunta.fi niin neuvotellaan ja kerromme lisää.

 

Sittenkin lähemmäs luontoa?

Tarjoamme majoitusta myös luonnon helmasta, Tammelasta Pyhäjärven rannalta sekä Torronsuon kupeesta.

 

Majoitusta Tammelassa Pyhäjärven rannalla

www.kultakukkura.fi

Iso hirsinen kartanomökki ja aittamökki & rantasauna vuokrattavana Tammelassa Pyhäjärven rannalla. Mahdollisuus neuvotella listahinnoista sesonkien ulkopuolella.

+358 50 596 5180 • info@kultakukkura.fi

Villa Ulpu

Unohtumaton mökkiloma Torronsuon kupeessa, syvällä metsässä puhtaan Hakolammin rannalla.

www.villaulpu.com

info@villaulpu.com • +358 50 5965 180