Sisältöön »
Hotelli Maakunta
 

Työmatkustus / ryhmät

 

tv-tila.jpg

 

Työmatkustus

Hotellimme soveltuu erinomaisesti kun sinä tai yrityksesi tarvitsee majoitusta usein tai pitkäkestoisesti ja haluatte joustavuutta työmatkustukseen. Mitä enemmän tai useammin yövyt, sitä suuremman alennuksen saat. Osaa huoneista voimme tarjota myös edullisesti kuukausivuokralla. Sovimme majoitushinnat, varaus- ja peruutusehdot sekä laskutuksen sinun ja yrityksesi tarpeiden ja matkustustottumusten mukaan. Majoittua voi aamiaisen kera tai ilman. Hotellimme molemmissa kerroksissa on täysin varustellut keittiöt asiakkaidemme käytössä. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa ja pihallamme on laaja yksityinen ja ilmainen parkkialue. Kaikissa huoneissa toimii nopea, langaton ja maksuton internetyhteys (valokuituverkko). 

Ota yhteyttä: info@hotellimaakunta.fi

Ryhmät

Hotellimme voi majoittaa ryhmiä joiden koko on 10-30 henkeä. Neuvottelemme jokaiselle ryhmälle parhaat mahdolliset hinnat. Edulliset ryhmähinnat edellyttää että yksi taho hoitaa koko varausta ryhmän puolesta. 

Alustava varaus ryhmälle kannattaa aina tehdä mahdollisimman aikaisin, jotta voitte varmistua huoneiden saatavuudesta. Alustavat ryhmävaraukset tulee vahvistaa hotelliimme maksamalla varausmaksu 25 % koko majoituksen hinnasta kolmen viikon sisällä varauksesta. Loppumaksun eräpäivä on yksi kuukausi ennen ryhmän saapumista, minkä jälkeen peruutuskulut seuraavasti: Kun peruutus tehdään yli 1 kk ennen saapumista: Peruutuskulu on varausmaksu eli 25 % varauksen kokonaissummasta summasta. Kun peruutus tehdään 31-14 vrk ennen saapumista:  Peruutuskulu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Kun peruutus tehdään alle 14 vrk ennen saapumista: Hotelli veloittaa peruutuskuluina 100% varauksen kokonaissummasta.

Ota yhteyttä: info@hotellimaakunta.fI

 

Tarjouspyyntö pitkäaikaisesta majoituksesta

 

Varaus:Tyyppi *
 
 


Yhteystietosi

Jätä tämä tyhjäksi