Sisältöön »
Hotelli Maakunta
 

Varausehdot

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan hintatuotteen ehdoissa muuta mainita. Näitä ehtoja sovelletaan myös vain sellaisiin internetin kautta tehtyihin majoitusvarauksiin, jotka tehdään hotellin omien internetsivujen kautta. Hotellilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, hotellikohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

Varaus ja vahvistus

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

Hotelliin saapuminen ja lähteminen

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15:00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä. Sisäänkirjautuminen klo 18:00 jälkeen vain etukäteen sovittaessa Pyydämme aina asiakkaitamme soittamaan puoli tuntia ennen saapumista hotelliin puh: +358 40 417 4001.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajan kohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään varausta edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

Maksettuja varauksia ei voi muuttaa eikä peruuttaa verkkopalvelun kautta. Tarvittaessa ota yhteys hotelliin puh: +358 40 417 4001.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksu takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Hotellilla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut 30eur / varaus.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi hotellille viimeistään klo 18:00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

Maksut

Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai maksukortilla hotelliin saavuttaessa,

Asiakkaan esiintyminen majoitusliikkeessä

Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Omaisuutesi

Asiakas vastaa itse omista matkatavaroista. Hotellin parkkipaikka ei ole valvottu alue eikä hotelli vastaa siellä olevasta asiakkaan omaisuudesta.

Asiakkaan vastuu vahingosta

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudella aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.