Varausehdot

Varausehdot

Hinnat:

Pidätämme oikeuden huonehintojen muutoksiin sesongeittain. Kaikki voimassa olevat hintamme voitte tarkistaa puhelimitse numerosta 040-4174001, yhteydenottolomakkeella nettisivuiltamme osoitteesta www.hotellimaakunta.fi  tai sähköpostilla osoitteesta info@hotellimaakunta.fi.

Joitakin huoneitamme on mahdollista vuokrata pidempiaikaiseen majoitukseen, kysy tarjous!

Kaikkien huoneiden perushintaan sisältyy:

Majoitus valitussa huonetyypissä, lakanat ja pyyhe, itsepalvelukeittiöiden vapaa käyttö (2 kpl), loppusiivous (pidemmissä varauksissa välisiivoukset ja lakananvaihdot sopimuksen mukaan) ja aamiainen viereisessä Antin Konditoriassa ma-pe 6.15-8.15 ja lauantaisin 7-9. Sunnuntaisin hintaan sisältyy aamiaistarjotin hotellilla (valmiina jääkaapissa).

Huonekohtaiset palvelut on mainittu huone-esittelyjen kohdalla osoitteessa www.hotellimaakunta.fi

Sisäänkirjautuminen hotelliin:

Normaalisti sisäänkirjautuminen hotelliin kello 14.00 – 18.00 välillä, muina kellonaikoina sopimuksen mukaan. Edellytämme saapumisajan ilmoittamisen etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse (poikkeuksena ennakkoon maksetut varaukset). Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut saapumisaikaa tai vahvistanut varausta ennakkomaksulla kello 18.00 mennessä saapumispäivänä, pidätämme oikeuden palauttaa huoneen myyntiin.

Uloskirjautuminen hotellista kello 12.00 mennessä. Myöhäisempi huoneenluovutus mahdollista sopimuksen mukaan.

Hotellilla ei ole 24/7 vastaanottoa paikanpäällä, vaan päivystys toimii osan ajasta puhelimen välityksellä numerosta 0404174001.

Maksutavat:

Maksun voi suorittaa etukäteen tilisiirrolla/laskulla tai saapuessa käteisellä/pankki- tai luottokortilla.

Yrityksille laskutusmahdollisuus, tarkistamme luottotiedot.

Peruutukset ja ennakkomaksut:

Peruutuksen voi tehdä kuluitta saapumispäivää edeltävään päivään kello 18.00 mennessä.

Sesonkiviikonloppuina sekä erittäin myöhäisissä saapumisissa pidätämme oikeuden periä maksun etukäteen. Etukäteen maksettu varaus on aina vahvistettu ja varaus on voimassa myös kello 18.00 jälkeen saapumispäivänä. Ennakkoon maksettujen varausten hintaa ei palauteta.

Lisävuoteet ja vauvansängyt:

Vauvansänky saatavilla veloituksetta sopimuksen mukaan (rajoitettu määrä, saatavuus varmistettava hotellilta). Lisävuoteet saatavilla sopimuksen mukaan lisämaksusta.

Ryhmävaraukset:

Ryhmävarauksista perimme 25 prosentin varausmaksun etukäteen jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Loppumaksu varauksesta tulee olla maksettuna ennen varauksen alkamista. Mahdollisen peruutuksen sattuessa jo maksettu loppumaksu voidaan palauttaa.

Minimihenkilömäärä ryhmävarauksissa ruokailujen osalta on 10 henkilöä.

Kysy tarjous sähköpostilla tai puhelimitse!

Lemmikkieläimet:

Koirat sallittu sopimuksen mukaan osassa alakerran huoneista. Koirista veloitetaan lisämaksu 5e/yö/koira. Omistaja on vastuussa lemmikkieläimestään ja sen käytöksestä hotellin tiloissa.

Palveluskoirat veloituksetta (ennakkoilmoitus vaaditaan).

Muut palvelut:

Buffetaamiainen Taidehalli Maakunnassa (juhlatila) tilauksesta vähintään 10 henkilön ryhmille.

Juhla- ja kokouspalvelut tilauksesta.

Pyykinpesumahdollisuus 3 euroa/pesukerta (itsepalvelu).

Tilaussauna hotellissa majoittuville henkilöille hintaan 10e/kerta. Yhden lämmityskerran kesto 2 tuntia.

Polkupyörien vuokraus 15e/päivä/pyörä.

Päivittäinen huoneen siistiminen lisämaksusta sopimuksen mukaan.

Korvausvelvollisuus:

Pidätämme oikeuden vaatia majoittujaa korvaamaan tahallisesti aiheutetut vahingot hotellin tiloissa. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikkialla hotellin sisätiloissa!

Comments are closed.